varit...

på shoppingrunda i eskilstuna i dag.. åkte med mamma och småsyskonen och så var ju förstås wilma med.. handlade en hel del del=) nu är vi i af helt slut.. ska jobba i natt, se hur de ska gå... men det blir nog bra...

i morgon åker wilma till farmor och blir borta hela helgen... får se om wilma känner igen sin farmor nu=)

ska ta och dricka lite kaffe nu.. kanske skriver mer senare, om jag orkar och har lust vill säga=)

glad påsk=)

jobbade i natt och ska snart i väg och köra en natt till.. varit på påsk middag hos mormor.. är så så mätt... men men lär springa av mig de på jobbet=)

lillskruttan är hos sin mormor.. sover förmodligen.. blev helt slut av allt kalasande... hon har inte ätit något i dag heller.. hoppas de vänder snart...

nej som sagt glad påsk på er=)

blev förresten hur fint som helst med nya lamporna....

R.I.P...

Kersti...  nu får du frid och är befriad från dina svåra plågor... tiden på jorden är för oss alla lånad...

den här...

dagen kunde förmodligen inte ha gått sämre.. började ju som sagt med natten, wilma har spytt som en gris och en annan har sovit ungefär ingenting... sen var jag hos tandläkaren för att ta ut den förbannade tråden.. när jag kommer dit säger hon att det är nya direktiv och det är bra om den får sitta tills den lossnar av sig själv... aldrig i livet den ska ut!!! fick i af som jag ville till slut... sen var jag tvungen att handla.. fick trängas med en miljon galna människor.. på vägen hem hoppar kedjan på cykeln och det blir till att gå hem... vid fyra måste jag masa mig i väg till dårhuset, och en helvetes kväll blev de... extra hjälpen är borttagen så vi fick slita som djur för att överhuvudtaget få alla i säng.. snacka om god omvårdnad... eller inte... känns ju inte kul att gå hem efter en sån kväll.. när jag kommer hem är lillskruttan fortfarande vaken och har 40 graders feber trots att hon fått alvedon... denna faantastiska dag avslutades nyss med att en viss fröken spydde ner hela sin mamma... (jag räddade i af soffan)... behöver jag säga att jag precis kommit ur duschen????

nej nu j**lar har jag gjort mig förtjänt av att krypa ner i sängen och bara mysa med en bok.... och den som jävlas med mig inom de närmsta timmarna är inte rädd om livet... nej i morgon är en annan dag=)

lillskruttan..

har fått magsjuka.. spytt som en gris i natt.. mamman och pappan har inte fått mycket sömn inte... tvättmaskinen och duschen har gått varma=) men jag antar att det är Lina som smittat henne eftersom sjukdomar bevisligen smittar på långt avstånd=) haha... där fick en farmor tillbaka=)

själv ska jag snart till tandläkarn, ska ta bort den andra tråden... ska bli härligt att bli av med den också... i kväll blir det jobba av... får se hur stämningen är.. är rena rama kalabaliken på jobbet.. men men börjar inte förrän fyra så jag kanske slipper de=)

är så nervös för högskoleprovet.. vad har jag egentligen gett mig in på=) matte är ju absolut inte min starka sida... får hoppas på de andra delarna... sen vill jag ju veta NU om jag kommer in på utbildningen.. har ingen som helst lust att vänta flera månader... men men har nog inte så mycket att välja på...

nej in i duschen ska jag nu=)

sötaste..

image16

nu är det gjort...

jag har sökt.. ska bara skicka betygen och skriva högskoleprovet.. sen är det bara att vänta, vänta.... kommer bli galen men men sånt man får ta=) ni kan väl hålla en tumme eller två för mig, att jag kommer in....

börjar inte förrän ett i dag så jag och wilma har en mys morgon.. hon sitter här i bara blöja och tittar på pippi.. har faktiskt försökt klä på henne men hon tyckte inte det var riktigt dags än=)

nej ska hämta tidningen nu och ta mig en kopp kaffe...

längtar så efter mina nya lampor=)

vilken...

härlig dag.. sååå skönt ute.. varit ute och gått någon timma och känner mig som en ny människa.. har faktiskt blivit riktigt hurtig och tar mig en rask promenad nästan varje dag.. måste bara få ordning på flåset punkt slut...ska ta mig en kopp kaffe på altan nu och sen äta något snabbt.. sen bär det i väg till jobbet.. men men har bara en kort kväll i dag.. njut av solen nu=)

såhär...

kul tyckte Wilma det var med melodifestivalen=)

image15

och jag kan inte annat än hålla med... hur f*n kom Christer Sjögren med i finalen överhuvudtaget?? Bara undrar... sen tycker jag absolut att Sanna skulle ha vunnit, men man får ju inte alltid som man vill=)

tog lång sovmorgon i dag allihop.. nu har jag och Wilma mys frukost framför tvn=)

sötnosen...

läser kalle anka på pottan=)

image14

nu blir de...

familjemys till melodifestivalen.. står en jätte skål med godis på bordet som vi ska mumsa i oss.. inte hela kanske men en hel del blir de nog=) får se hur länge lill skruttan orkar vara vaken... vet inte riktigt vem man ska heja på.. lättare att säga vilka man ABSOLUT inte vill skicka till eurovision...

tack Lisa för att du la ut till lamporna... vi sätter över pengar till dig så fort vi fått ett konto nummer... vilken underbar familj man "gift" in sig i=)

Älska livet=)

trodde...

lillskruttan fått vattenkoppor men så verkar inte vara fallet... ska ringa sjukvårdsrådgivningen och höra om dom kan ge lite tips och råd.. kanske är någon allergi.. hon är i af inte sjuk.. pigg och glad som vanligt=)

image12

prickar i går...

image13
prickar i dag...

eftersom...

tobbe är sjuk fick wilma vara hos dagmamman i dag.. när jag hämtade henne visade A mig att wilma hade några få prickar i ansiktet och på armarna.. när vi sedan kom hem poppade prick efter prick upp.. skulle tro att det är vattenkoppor.. men men hon är pigg och glad ändå.. men jag måste säga att hon ser för rolig ut=)

jobbat en kort tur i dag.. så skönt så... nu sitter vi efter en delikat måltid och bara slappar.. i kväll är det let´s dance men det är nog inte lika bra nu när Matte åkt ut... hur tänker svenska folket egentligen.. hur kunde danny få vara kvar i stället för matte???? nej i dag måste han ju åka ut...

ska gosa en stund med min prickiga lilla tjej nu innan det är sovdags för henne=)

mycket länge..

sen jag skrev... men har helt enkelt ingen ork och energi.. är nog slut som människa.. nej inte riktigt kanske men har de senaste två veckorna varit onormalt trött men vi hoppas det går över... annars är det jobb jobb jobb som gäller... blev mycket den här månaden men jag lär inte gnälla den 27:e nästa månad=)

orkar inte skriva så mycket nu heller, ville bara visa att jag lever=)

vardagsrummet är färdig och så så så fint.....

RSS 2.0