bråda...

dagar nu med tveksamt resultat men men den som lever får se=)

varit en hektisk vecka nu.. jobbat massor och fixat och donat hemma... är hur fint som helst nu.. tvättat fönster, satt upp gardiner och ljusstakar/stjärnor... dessutom är det dammat och skurat i minsta lilla vrå.. vi har även hunnit med att baka lussekatter och pepparkakor.. skruttan har varit hur duktig som helst.. hon bjöd hit pappan sin på en bulle och kaffe... älsklingen har dessutom kokat knäck, hur gott som helst=)

i dag har vi varit på öppet kulhus på sävsta skolan... Hanna och hennes klass var hur duktiga som helst.. hade något slags modernt lucia tåg.. sen var det fika och lotteri efteråt... har även haft mormor och morfar på besök.. nu sitter vi bara och myser till lite julmusik=) klurar även på vad vi ska äta för smarrigt i kväll...

nej åter till myset=)

tänkvärt...

"älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst"

livet är då fan inte alltid en dans på rosor men det är bara att ta sig i kragen och göra det bästa av situationen....

livet leker...

allting är toppen just nu... fast å andra sidan kan det väl braka i hop vilken sekund som helst igen.. men men så kan man ju inte gå och tänka... bara att njuta av nuet... är trött som få.. jobbar jävligt mycket nu men man ska väl vara glad att man har ett jobb... är ju ledig fredag i af... vad jag vet ska väl tilläggas=)

sitter och väntar på jess.. hon skulle komma förbi på lite kaffe och skvaller=) alltid lika trevligt, var dessutom länge sen nu... sen bara måste ja gå förbi och titta på lilla vovven.. antar att han är sådär söt så man faller pladask...

har dessutom gått och blivit kär... får se om det kan ordnas i dag=)

saknar min lilla skrutta när hon inte är hos mig, kanske är tur att man jobbar så mycket så dagarna går fort tills hon kommer igen=)

älskar

RSS 2.0